Kuljetus Jarmo Mäkinen Orimattilasta on kuljetus- ja nostopalvelujen ammattilainen yli kymmenen vuoden kokemuksella. Vuonna 2006 perustettu kuljetusliikkeemme toteuttaa vaativatkin nostotehtävät ja kuljetuspalvelumme toimittaa erikokoiset lähetykset perille luvatusti.


Asiakaskuntaamme kuuluvat haastaviakin nostotehtäviä vaativien projektien kanssa työskentelevät yksityisen ja julkisen puolen toimijat. Päätoimialueemme kattaa laajasti Etelä-Suomen, Lahden ja Helsingin seudut sekä koko Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueet, mutta tarvittaessa työskentelemme ympäri Suomen. Olemme asiakkaidemme palveluksessa 24/7 sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Monipuolinen kalustomme mahdollistaa kattavat palvelumme

Nostopalvelumme pitävät sisällään:

  • Lasien nostot
  • Asennusnostot
  • Henkilönostot
Toteutamme nostotyöt 80 tonnimetriä/31 m.

Kuljetuspalveluihimme kuuluvat:

  • Lavettikuljetukset
  • Vaihtolavakuljetukset
  • Kappaletavaran kuljetukset

Käytettävissämme on tarvittaessa ajoneuvotrukki.

Soita ja kysy lisää, tai pyydä tarjous

Yksilöity palvelu tarkoittaa sinun projektisi ehdoilla toimimista

Meillä yksilöity palvelu tarkoittaa kokonaisvaltaista toimintaa sinun projektisi onnistumisen eteen. Monipuolisuutemme vuoksi olemme luotettava nosto- ja kuljetuspalvelun tarjoaja, jolta saat tehokkaan palvelupaketin tarpeisiisi räätälöitynä. Kuljetamme vaativatkin lähetykset sovitusti ja hoidamme nostamisen suunnitelmasta valvontaan asti. Noudatamme sopimuksia ja määräyksiä tuvallisuusvaatimukset täyttäen, asiakkaan paras etusijalla.

Lue lisää yrityksestämme

Monipuolinen kalusto takaa laajan palveluvalikoiman ja toimitusvarmuuden

Pystymme tarjoamaan palvelumme varmasti ja aikataulussa monipuolisen kalustomme ansiosta. Esimerkiksi lasien nostot tai nostojen tekeminen vaikeissakin paikoissa ja olosuhteissa on erikoisalaamme. Pystymme vastaamaan haasteisiin hyvin huolletun kaluston ja ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin.

Me katsastamme laitteistomme lain vaatimusten mukaisesti, ja huolehdimme sen kunnosta myös katsastusten välillä. Toteutamme sisäisen suunnitelman mukaisesti jatkuvat tarkastukset nostureiden ja nostoapuvälineiden toimintakunnon varmistamiseksi. Kuljettajillamme on vaaditut ammattipätevyydet ja osaamista ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella. 

Pyydä tarjous